Σάββατο 14 Μαρτίου 2015

ΜΕΛΙ ΚΑΙ ΑΛΕΥΡΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΛΙΠΩΜΑΤΑ



Τα εξογκώματα του δέρματος συνήθως εμφανίζονται στο κεφάλι, το λαιμό, στις μασχάλες και το χέρι. Αυτοί είναι καλοήθεις όγκοι που μπορούν να εμφανιστούν ανά πάσα στιγμή. Στην ιατρική αυτές οι διογκώσεις αναφέρονται συχνά ως λιπώματα.
Τα λιπώματα εμφανίζονται συνήθως σε ένα μέρος του σώματος, αλλά σε τακτική βάση μπορεί να εμφανίζονται σε όλο το σώμα, καθώς επίσης μπορούν να προκαλούν ορισμένες ενοχλήσεις.
Οι ερευνητές δεν μπορούν ακόμα να επιβεβαιώσουν ποια είναι η βασική αιτία της εμφάνιση των λιπωμάτων, αλλά οι περισσότεροι συμφωνούν ότι η γενετική είναι ένας σημαντικός παράγοντας.

Απαλλαγείτε από τον λιπώδη ιστό Φυσικά

Σε απλές περιπτώσεις λιπωμάτων οι δερματολόγοι προτείνουν οργανικές προσεγγίσεις και όχι αφαίρεσή τους με χειρουργικό τρόπο. Μπορείτε όμως με έναν εύκολο και φυσικό τρόπο να περιορίσετε ή και να εξαφανίσετε τα λιπώματα μόνοι σας χρησιμοποιώντας δύο υλικά, το μέλι και το αλεύρι.

Ξεκινάμε...
Ανακατεύουμε λίγο μέλι με αλεύρι και εφαρμόζουμε το μείγμα άμεσα στην περιοχή του δέρματος που βρίσκεται το λίπωμα που θέλουμε να απομακρύνουμε. Καλύψτε με μια χαρτοπετσέτα ή έναν επίδεσμο για να κρατήσει το μείγμα κρέμας σταθερό στη θέση του. Κρατήστε το για 36 ώρες. Στη συνέχεια, αφαιρέστε το και επαναλάβετε τη μέθοδο για πέντε φορές, που σημαίνει ότι το σύνολο της θεραπείας θα πρέπει να διαρκέσει 7-8 ημέρες. Θα πρέπει να δείτε κάποια βελτίωση και ορατά αποτελέσματα. Οι λιπαρές καταθέσεις κάτω από το δέρμα σας τελικά θα εξαφανιστούν.


Πηγές:
healthylifetricks
healthyfoodhouse

Περιορισμός ευθύνης: Οι πληροφορίες που παρέχονται στο συγκεκριμένο άρθρο προορίζονται αποκλειστικά για ενημερωτική χρήση. Δεν είναι πρόθεση του συντάκτη να παρέχει συμβουλές για ιατρικά θέματα. Παρακαλούμε συμβουλευτείτε τον γιατρό σας για πιθανά προβλήματα υγείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου